Diensten

Hieronder volgt een overzicht van de diensten die door JMS Security kunnen worden geleverd.


Evenementenbeveiliging

Onze medewerkers zijn tijden evenementen breed inzetbaar om de veiligheid te waarborgen. De beveiligers kunnen controleren op de toegangscontrole, maar zijn bijvoorbeeld ook uitermate geschikt om het evenement te observeren en actie te ondernemen wanneer dit noodzakelijk is.

Tevens kunnen onze medewerkers worden ingezet om bezoekers en VIP's te begeleiden. Daarnaast leveren wij evenementenbeveiligers met honden.


Objectbeveiliging en receptiediensten

Objectbeveiligers van JMS Security zijn breed inzetbaar. De beveiligers zijn gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken. Het ene moment is de beveiliger inzetbaar als receptionist, terwijl hij/zij op het andere moment ingezet kan worden als controleur van in- en uitgaande personen.

Ook sleutelbeheer, goederenregistratie, het beantwoorden van de telefoon en nachtportierdiensten bij overheidsinstellingen, hotels en bedrijven behoren tot de mogelijkheden.


Winkelsurveillance

Bij winkelsurveillance is de surveillant aanwezig om het winkelend publiek te observeren. Indien noodzakelijk zal de surveillant een aanhouding verrichten. Tevens kan de surveillant controles verrichten die een preventief effect hebben op de veiligheid van winkeliers en publiek.


Vragen of meer informatie gewenst?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van onze dienstverlening? In dat geval kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.